Spelenderwijs leren kanovaren voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar.

Data: zondag 6 juni en zondag 13 juni van 11u tot 12u en woensdag 9 juni van 19u tot 20u

Om te varen heb je een (thermo)shirt (lange- of korte mouw) en een sportbroekje nodig.

Het dragen van een zwemvest is verplicht. Deze zijn bij de vereniging aanwezig en zullen worden uitgedeeld voordat er gevaren wordt.

Tijdens het varen kun je nat worden. Zorg daarom altijd voor een setje droge kleding en een handdoek.

Na afloop staat er voor de kinderen gratis limonade klaar.

De cursus kost €20. Dit mag worden overgemaakt naar:

NL88RABO0149325703 tnv kv Argonauten ovv kanokids + naam deelnemer.

We hebben plaats voor max. 8 deelnemers.

Zwemdiploma’s A en B dienen gehaald te zijn.

Zorg dat je minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig bent.

Adres: Meelzak 16, De Rijp

We hopen dat jullie er zin in hebben! Wij zullen voor jullie klaar staan!

Met vriendelijke groeten,

Trainers en begeleiders

Kanovereniging Argonauten

Corona

Ook binnen de kanosport hebben we te maken met de richtlijnen van het RIVM en volgen deze op.

• Buitensporten in groepen tot 30 personen voor de leeftijd vanaf 27 jaar is toegestaan met 1,5 m afstand.
  • Jongeren t/m 26 jaar mogen buitensporten zonder 1,5 m afstand
  • Buitenterrassen van onze watersportverenigingen en vaarscholen mogen open met zitplaatsen voor maximaal vijftig personen, maximaal twee personen aan één tafel op 1,5 meter afstand, tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden. De openingstijden van de terrassen zijn 06.00-20.00 uur.
  • Kleedkamers en douches blijven gesloten

Er zijn veel stemmen op onze mooie vereniging uitgebracht bij de Rabo ClubSupport actie en dat heeft het prachtige bedrag van € 927,97 opgeleverd!

Bij deze bedanken we dan ook alle leden van Rabobank Waterland En Omstreken die onze vereniging gesteund hebben door hun stem op ons uit te brengen.

Kopregel met H1

Kopregel met H2

Kopregel met H3

Kopregel met H4

Kopregel met H5

Kopregel met H6

Een regel tekst.

It's easy to get started creating your website. Knowing some of the basics will help.

What is a Content Management System?

A content management system is software that allows you to create and manage webpages easily by separating the creation of your content from the mechanics required to present it on the web.

In this site, the content is stored in a database. The look and feel are created by a template. Joomla! brings together the template and your content to create web pages.

Logging in

To login to your site use the user name and password that were created as part of the installation process. Once logged-in you will be able to create and edit articles and modify some settings.

Creating an article

Once you are logged-in, a new menu will be visible. To create a new article, click on the "Submit Article" link on that menu.

The new article interface gives you a lot of options, but all you need to do is add a title and put something in the content area. To make it easy to find, set the state to published.

You can edit an existing article by clicking on the edit icon (this only displays to users who have the right to edit).

Template, site settings, and modules

The look and feel of your site is controlled by a template. You can change the site name, background colour, highlights colour and more by editing the template settings. Click the "Template Settings" in the user menu.

The boxes around the main content of the site are called modules. You can modify modules on the current page by moving your cursor to the module and clicking the edit link. Always be sure to save and close any module you edit.

You can change some site settings such as the site name and description by clicking on the "Site Settings" link.

More advanced options for templates, site settings, modules, and more are available in the site administrator.

Site and Administrator

Your site actually has two separate sites. The site (also called the front end) is what visitors to your site will see. The administrator (also called the back end) is only used by people managing your site. You can access the administrator by clicking the "Site Administrator" link on the "User Menu" menu (visible once you login) or by adding /administrator to the end of your domain name. The same user name and password are used for both sites.

Learn more

There is much more to learn about how to use Joomla! to create the website you envision. You can learn much more at the Joomla! documentation site and on the Joomla! forums.