Kanoverening Argonauten beleeft een jubileumjaar! De Rijper sportclub bestaat namelijk al 60 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Niet alleen op de feestdag, zondag 25 augustus, maar ook met een speciale actie waarbij nieuwe jeugdleden voor maar 25 euro een jaar lang lid kunnen worden.

De Argonauten zijn al 60 jaar een begrip in De Rijp en omstreken. In hun geelgroene kleding zijn ze eenvoudig te herkennen: op de Beemster Ringvaart, in de Eilandspolder of tijdens de sprintwedstrijden door heel Nederland. Met door de jaren heen mooie successen. Evert Konijn is alweer jarenlang voorzitter van de club: “Bij een kanoclub horen boten en ook een botenhuis. Dat is voor een kleine club een hele verantwoording. Maar het eigen clubhuis op de Meelzak brengt ook ontzettend veel mogelijkheden met zich mee. Op de vaste trainingsavond, elke vrijdagavond, wordt er niet alleen getraind, maar na afloop ook nagekletst, als het goed weer is nog gezwommen, spelletjes gedaan en noem maar op. De trainingsfaciliteiten op de zolder worden zelfs bijna dagelijks gebruikt. En omdat we geen heel grote club zijn, is de onderlinge betrokkenheid groot. Elke zomer organiseren we ook altijd wel een Argonautendag.  Voor leden en aanhang. Met een vaaractiviteit, spelletjes en natuurlijk een picknick of barbecue. Dit jaar pakken we dit wat grootser aan in verband met het 60-jarig bestaan. Op zondag 25 augustus.”

Jubileumactie
Evert Konijn: “Dit jubileumjaar willen we graag vieren met zoveel mogelijk (nieuwe) leden. Daarom is er een speciale jubileumactie in het leven geroepen die gesponsord wordt door kanocentrum  Arjen Bloem uit Wormer en carteam Leo Borst uit De Rijp.  Jongeren tot en met 12 jaar kunnen met ingang van heden een jaar lang lid worden voor maar 25 Euro, dat is een korting van maar liefst 70 Euro.  Er zit wel een maximum aan het aantal kinderen dat van deze actie gebruik kan maken. Ook oudere kinderen en volwassenen mogen natuurlijk lid worden, hiervoor geldt een korting van 25%  i.v.m. het jubileumjaar. Of kom gewoon een keer langs op vrijdagavond."

Voorwaarden
Het actie lidmaatschap loopt 12 maanden waarna het over gaat in een gewoon lidmaatschap per ingang van het eerst volgende kwartaal. Opzeg termijn van het actie lidmaatschap is 1 maand voor afloop.  Gedurende de jubileum actie wordt door de vereniging kosteloos een boot ter beschikking gesteld.

Rabobank Waterland en Omstreken organiseert ook in 2019 de Rabobank Clubkas Campagne en stelt 100.000 euro beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Ook de Argonauten doen mee om een mooie bijdrage te krijgen om de training mogelijkheden voor onze jeugdleden te vergroten.

Hier hebben we je hulp bij nodig! Ben jij lid van Rabobank Waterland en Omstreken? Stem dan in de periode van 23 April tot 14 Mei op de Argonauten!
Want hoe meer stemmen voor de Argonauten hoe hoger het bedrag dat we ontvangen.

Geen lid maar wel in het bezit van een product van de Rabobank Waterland (spaar- of betaalrekening of iets anders) en ouder dan 18 jaar? Dan kan je gratis lid worden via bijvoorbeeld de Rabobank Bankieren App. Doe dit wel voor 1 april anders kan je pas voor de volgende editie je stem uitbrengen.

Meer informatie : rabobank-clubkas-campagne-2019

It's easy to get started creating your website. Knowing some of the basics will help.

What is a Content Management System?

A content management system is software that allows you to create and manage webpages easily by separating the creation of your content from the mechanics required to present it on the web.

In this site, the content is stored in a database. The look and feel are created by a template. Joomla! brings together the template and your content to create web pages.

Logging in

To login to your site use the user name and password that were created as part of the installation process. Once logged-in you will be able to create and edit articles and modify some settings.

Creating an article

Once you are logged-in, a new menu will be visible. To create a new article, click on the "Submit Article" link on that menu.

The new article interface gives you a lot of options, but all you need to do is add a title and put something in the content area. To make it easy to find, set the state to published.

You can edit an existing article by clicking on the edit icon (this only displays to users who have the right to edit).

Template, site settings, and modules

The look and feel of your site is controlled by a template. You can change the site name, background colour, highlights colour and more by editing the template settings. Click the "Template Settings" in the user menu.

The boxes around the main content of the site are called modules. You can modify modules on the current page by moving your cursor to the module and clicking the edit link. Always be sure to save and close any module you edit.

You can change some site settings such as the site name and description by clicking on the "Site Settings" link.

More advanced options for templates, site settings, modules, and more are available in the site administrator.

Site and Administrator

Your site actually has two separate sites. The site (also called the front end) is what visitors to your site will see. The administrator (also called the back end) is only used by people managing your site. You can access the administrator by clicking the "Site Administrator" link on the "User Menu" menu (visible once you login) or by adding /administrator to the end of your domain name. The same user name and password are used for both sites.

Learn more

There is much more to learn about how to use Joomla! to create the website you envision. You can learn much more at the Joomla! documentation site and on the Joomla! forums.

Kopregel met H1

Kopregel met H2