Rabobank Waterland en Omstreken organiseert ook in 2019 de Rabobank Clubkas Campagne en stelt 100.000 euro beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Ook de Argonauten doen mee om een mooie bijdrage te krijgen om de training mogelijkheden voor onze jeugdleden te vergroten.

Hier hebben we je hulp bij nodig! Ben jij lid van Rabobank Waterland en Omstreken? Stem dan in de periode van 23 April tot 14 Mei op de Argonauten!
Want hoe meer stemmen voor de Argonauten hoe hoger het bedrag dat we ontvangen.

Geen lid maar wel in het bezit van een product van de Rabobank Waterland (spaar- of betaalrekening of iets anders) en ouder dan 18 jaar? Dan kan je gratis lid worden via bijvoorbeeld de Rabobank Bankieren App. Doe dit wel voor 1 april anders kan je pas voor de volgende editie je stem uitbrengen.

Meer informatie : rabobank-clubkas-campagne-2019