Spelenderwijs leren kanovaren voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar.

Data: zondag 6 juni en zondag 13 juni van 11u tot 12u en woensdag 9 juni van 19u tot 20u

Om te varen heb je een (thermo)shirt (lange- of korte mouw) en een sportbroekje nodig.

Het dragen van een zwemvest is verplicht. Deze zijn bij de vereniging aanwezig en zullen worden uitgedeeld voordat er gevaren wordt.

Tijdens het varen kun je nat worden. Zorg daarom altijd voor een setje droge kleding en een handdoek.

Na afloop staat er voor de kinderen gratis limonade klaar.

De cursus kost €20. Dit mag worden overgemaakt naar:

NL88RABO0149325703 tnv kv Argonauten ovv kanokids + naam deelnemer.

We hebben plaats voor max. 8 deelnemers.

Zwemdiploma’s A en B dienen gehaald te zijn.

Zorg dat je minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig bent.

Adres: Meelzak 16, De Rijp

We hopen dat jullie er zin in hebben! Wij zullen voor jullie klaar staan!

Met vriendelijke groeten,

Trainers en begeleiders

Kanovereniging Argonauten

Corona

Ook binnen de kanosport hebben we te maken met de richtlijnen van het RIVM en volgen deze op.

• Buitensporten in groepen tot 30 personen voor de leeftijd vanaf 27 jaar is toegestaan met 1,5 m afstand.
  • Jongeren t/m 26 jaar mogen buitensporten zonder 1,5 m afstand
  • Buitenterrassen van onze watersportverenigingen en vaarscholen mogen open met zitplaatsen voor maximaal vijftig personen, maximaal twee personen aan één tafel op 1,5 meter afstand, tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden. De openingstijden van de terrassen zijn 06.00-20.00 uur.
  • Kleedkamers en douches blijven gesloten