De Comedynight bij kanoclub de Argonauten krijgt een vervolg.

Na het succes van vorig jaar is besloten vrijdag 15 februari opnieuw een aantal talentvolle jonge comedians op te laten treden. Voor het goede doel, want de opbrengst komt geheel ten goede aan nieuw trainingsmateriaal voor de club.

De comedynight vindt plaats op de club zelf, de Meelzak 16 in De Rijp en wordt mede mogelijk gemaakt door Plus Bakker De Rijp. Entree €5,-, aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur. Voor meer info: kvargonauten.nl

De jonge stand-up comedians die reeds hebben toegezegd om te komen optreden zijn onder andere Luuk v.d. Vaart (winnaar publieksprijs Groninger studentencabaret), Nik Goedemans (finalist Amsterdams studenten Cabaretfestival) en Jon Mouter (Finalist Comedy Talent Award). Voorzitter Evert Konijn heeft er alweer zin in: “We zien het publiek graag komen, ook om kennis te maken met onze gezellige club of om een donatie te doen voor ons goede doel!”

Na afloop van de comedynight, rond 22.30 uur, is er uiteraard nog een drankje met hapje te verkrijgen.