K4 MARATHON 2021 IS GEANNULEERD !!!!

Door een combinatie van factoren heeft de organisatie helaas moeten besluiten dat het ook dit jaar niet mogelijk is om de wedstrijd te organiseren.

We hopen iedereen volgend jaar weer te kunnen verwelkomen.

Al ruim dertig jaar organiseert de Rijper kanovereniging Argonauten de Nederlandse kampioenschappen K4 marathon. Dit Open NK kent een internationaal deelnemersveld en vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 oktober 2021.

Programma :
10:45 Dames Junioren, Heren Junioren, Dames Senioren 18 km, voor de route klik hier .
12:30 Dames Aspiranten, Heren Aspiranten 5 km, voor de route klik hier
14:00 Heren Senioren 27 km, Heren Masters 18 km, voor de route klik hier

Tijdens deze wedstrijden strijden de Nederlandse deelnemers om het Nederlandse Kampioenschap K4 marathon.

De starts zijn op de Beemsterringvaart bij de Rijp ter hoogte van de Kralingergracht.

Finish van alle wedstrijden is op de Beemsterringvaart bij de ingang van passanten haven van De Rijp.

En natuurlijk op Facebook