De kantine van het botenhuis is beschikbaar voor verhuur aan leden of aan non-profit organisaties zoals een buurtvereniging, koor, toneelvereniging dans- of yogaclub e.d. De beschikbaarheid wordt bijgehouden in de agenda op de website. Aanvragen per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In het antwoord wordt vermeld waar de sleutels opgehaald kunnen worden en waar ze weer ingeleverd kunnen worden. Uiteraard krijgt u de eerste keer een rondleiding. De huur moet na ontvangst van de factuur vooraf worden overgemaakt. Een voorlopige reservering wordt pas definitief na ontvangst van de huur.
De huur bedraagt € 95.  Door betaling gaat de huurder ook akkoord met de verhuurvoorwaarden, waaronder de bepaling dat het nuttigen van alcohol wel toegestaan is, maar de verkoop hiervan niet. Het pand van tevoren inrichten voor een feest kan in overleg en hangt uiteraard ook af van andere gebruikers. Opruimen en schoonmaken in overleg maar in principe voor 10 uur de volgende ochtend.
Keuken faciliteiten: gasfornuis; oven; magnetron; waterkoker; koffiezetapparaat (inclusief filters); potten & pannen; borden & bestek (40-50 personen); kopjes & glazen voor grote groepen; twee koelkasten.
Zie de huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantine KV Argonauten (update vereist ivm aanpassing tarieven)
Kamperen is (na vooraf gekregen toestemming) mogelijk voor trekkende kanovaarders en/of roeiers naast het botenhuis of aan de overkant van het water tegenover het botenhuis. Ook de zolder kan voor grotere groepen gehuurd worden door bezoekende kano- of roeiverenigingen t.b.v. overnachten. Het gehuurde dient ten minste in dezelfde staat te worden achtergelaten zoals die was bij aanvang. Kampeerders mogen gebruik maken van de douches en toiletten in de botenloods. Kampeerders mogen van de kantine gebruik maken in de tijd dat deze vrij is; kosten € 50 p.d.  Het gebruik van de faciliteiten in de botenloods kost € 2,50 p.p.p.d. Het gebruik van elektra buiten de botenloods (aansluiten caravan, koelbox) kost € 1,50 p.d. Kampeerders delen de kantine en de kleedruimtes met leden van de vereniging; de huur is dus niet exclusief. Men kan ook rustig aanschuiven tijdens de clubavond op de vrijdagavond en de zondagmiddag.
Op de zolder mogen maximaal 40 personen overnachten. Per persoon moet € 4 per nacht worden betaald (inclusief gebruik van de kleedruimtes). Groepen die van de zolder gebruik maken voor overnachtingen mogen van de kantine gebruik maken in de tijd dat deze vrij is; kosten € 50 p.d. Het aanwezige serviesgoed, bestek, koffiezetapparaat (met filters) en waterkoker mag worden gebruikt; koffie, thee, suiker e.d. dienen zelf verzorgd te worden.